Asunnon irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Asunto irtisanotaan aina kirjallisesti. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana vuokranantajan edustaja on vastaanottanut irtisanomisilmoituksen.

Sähköinen irtisanominen

Voit irtisanoa vuokrasopimuksesi sähköisesti, jos käytössäsi on verkkopankkitunnukset. Vuokrasopimuksen ollessa kahden henkilön nimissä, tulee sähköinen irtisanominen tehdä molempien omilla pankkitunnuksilla 24 tunnin sisällä ensimmäistä irtisanomisilmoituksesta.

Sähköinen irtisanominen on mahdollista Mobiilivarmenteella, Osuuspankin, Aktian, S-Pankin, Säästöpankin, POP Pankin, Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Ålandsbankenin ja Oma Säästöpankin tunnuksilla.

Vuokrasopimuksen sähköisestä irtisanomisilmoituksesta tulee erillinen vahvistus sähköpostilla. Jos et saa erillistä vahvistusta 3 päivän kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 019 355 808 / vaihde tai sähköpostilla toimisto@lova.fi

Voit irtisanoa autopaikkasopimuksen sähköisellä irtisanomisilmoituksella, jolloin molempien vastuullisen vuokralaisen tulee tehdä sähköinen irtisanominen omia tunnuksia käyttäen. Autopaikan avain tulee palauttaa Lovan toimistoon.

Sähköiseen irtisanomiseen pääset alla olevasta linkistä.

Irtisanominen lomakkeella

Jos käytössäsi ei ole pankkitunnuksia, irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti käyttämällä lomakettamme. Jos sopimuksella on useampi, osapuoli tulee jokaisen sopimusosapuolen allekirjoittaa kirjallinen irtisanomisilmoitus. Irtisanomisilmoitus toimitetaan asiakaspalveluumme sähköpostin liitteenä toimisto@lova.fi, postitse tai toimittamalla se toimistolle Kauppakatu 6, 3. krs, 08100 Lohja.

Jos huoneistossa on vesimittari, niin ota vesimittarilukema ennen avaimien palauttamista ja toimita se vuokravalvontaan.

Avaimien palautus

Muuttopäivänä huoneiston avaimet tulee palauttaa vuokranantajalle. Mikäli kaikkia huoneiston avaimia ei palauteta vuokranantaja vaihtaa lukkosarjan vuokralaisen kustannuksella.

ILOQ avaimet palautetaan Lohjan Lukkopalveluun, Laurinkatu 46, 08100 Lohja