UKK

Kodinhakijalle -sivuilta löytyvät hakuohjeet.

Tekemällä kotisivuillamme uuden sähköisen asuntohakemuksen. Hakemuksen voi uusia myös soittamalla asukasvalintaan (019 355 808), lähettämällä sähköpostia (asukasvalinta@lova.fi) tai käymällä toimistossamme (Kauppakatu 6, 3. krs). Hakemus on voimassa 90 vuorokautta. Uusi se vähintään kaksi viikkoa ennen vanhentumispäivämäärää varmistaaksesi, ettei se katoa järjestelmästä.

Lähetämme sekä tekstiviestin että sähköpostia, kun sopiva asunto löytyy. Huolehdithan, että tietosi ovat ajan tasalla ja oikein. Perustele asunnon tarpeesi hyvin.

Meillä ei ole jonoa, vaan asunnon saannin ratkaisee tarve ja kiireellisyys.

Kotisivuillamme tutustu kohteisiimme -kohdasta näkee meidän vuokrattavat asunnot. Vapaana olevia asuntoja ei ole nähtävillä, koska asukasvalintoja tehdään jatkuvasti ja vapaiden asuntojen tilanne elää koko ajan. Asuntohakemus kannattaa kohdentaa useammalle alueelle, koska alueiden rajaamisella on huomattava vaikutus asunnonsaantimahdollisuuksiin.

Asunnon tärkeimmät saantikriteerit ovat tarve ja kiireellisyys. Valitse valikosta ensisijainen todellinen tarpeesi ja perustele se lisätiedot-kohtaan.

Perustiedot löytyvät kotisivuilta Tutustu kohteisiimme -kohdasta.

Lähetettyäsi hakemuksen, tulee ruudulle kuittaus hakemuksen vastaanottamisesta.

Vuokrasopimus tulee lain mukaan irtisanoa kirjallisesti sekä irtisanomisilmoitus toimittaa vastaanottajalle todisteellisesti. Irtisanomisen voi tehdä sähköisesti kotisivuilla, jolloin tarvitset omat verkkopankkitunnukset. Irtisanomisilmoituksen voi toimittaa myös sähköpostin liitetiedostona. Huomioi, että irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi. Esimerkiksi jos sanot asuntosi irti tammikuussa, vuokravastuusi päättyy helmikuun viimeinen päivä.

Isännöitsijät tekevät kuntotarkastuksen jokaiseen irtisanottuun asuntoon. Tarvittaessa asunnot remontoidaan. Pesukone ja pakastin eivät kuulu vakiovarusteina asuntoihimme.