Lohjan Vuokra-asunnot Oy on Lohjan kaupungin omistama vuokrataloyhtiö. Yhtiöllä on omia vuokra-asuntoa noin 1800 kpl eri puolilla Lohjaa. Liikevaihtomme on tällä hetkellä 13 M€ ja taseen loppusumma 61 M€. Yrityksen palveluksessa on 11 henkilöä. Yhtiömme tehtävänä on tuottaa laadukasta ja kohtuuhintaista vuokra-asumista Lohjan alueella sekä kehittää ja ylläpitää omaa kiinteistökantaamme.

Haemme teknistä isännöitsijää

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi kiinteistön ylläpitoon liittyvät tehtävät, vuokralaisten muuttoon liittyvät tarkastukset, pienien korjausurakoiden tilaus- ja valvontatehtävät sekä kiinteistönhallintaohjelmistomme kehitystyö. Toimit tarvittaessa myös avustavissa tehtävissä suuremmissa peruskorjaushankkeissa. Tulet osaksi kolmen hengen ammattitaitoista isännöintitiimiä.

Työsuhteen aloitusajankohta on sovittavissa ja tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Kaikki korjausrakentamiseen liittyvä osaaminen tai aiempi kokemus isännöintialalta on eduksi. Odotamme hakijalta lisäksi perusosaamista teknisten piirustusten lukemiseen sekä tavanomaisten tekstinkäsittely ja taulukkolaskentaohjelmistojen hyvää hallintaa. Cad-ohjelmiston, kuten Autocad, peruskäytön hallinnasta on hyötyä. Myös valmistuvat opiskelijat huomioidaan haussa.

Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten pidemmän vuosiloman ja mahdollisuuden etätyöhön. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Kauttamme on tarvittaessa mahdollista saada myös vuokra-asunto.

Tarjoamme sinulle tehtävän mukaisen palkkauksen sekä mahdollisuuden saada eturivin kokemusta vuokrataloyhtiön isännöitsijän/teknisen isännöitsijän työstä. Noudatamme AVAINTES työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja cv sähköpostilla 7.11.2021 mennessä osoitteeseen: veli.haukka@nulllova.fi

Merkitse viestiin otsikoksi TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!

  

Voit tarvittaessa kysyä paikasta lisätietoa sähköpostitse veli.haukka@nulllova.fi tai

puhelimitse 044 755 2752 työpäivinä klo 10 – 11.00 välisenä aikana 3.11.2021 saakka.