Voit hakea asuntoa meiltä täyttämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemus on kätevintä täyttää verkossa. Jotta voimme tarjota sinulle sopivimman asunnon, on hakemus syytä täyttää mahdollisimman huolellisesti. Asuntohakemus kannattaa kohdentaa useammalle alueelle, sillä alueiden rajaamiselle on huomattava vaikutus asunnonsaantimahdollisuuksiin. Hakemuksen lopussa olevaan ”lisätietoja” kohtaan on hyvä kertoa asunnon tarpeen syistä tarkemmin. Puutteelliset hakemukset hidastavat asunnon hankintaa. Muista pitää hakemuksesi ajan tasalla. Hakemus on voimassa 90 vuorokautta, jonka aikana voit uusia hakemuksen tekemällä uuden sähköisen asuntohakemuksen tai lähettämällä sähköpostia asukasvalinta@nulllova.fi

Hakemusten käsittely

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja tarjoamme asuntoa aina kiiretarpeen mukaisesti. Huomioithan, että kaikki vapaat ja vapautuvat -listauksesta löytyvät asuntomme eivät välttämättä ole heti muuttovalmiita. Asunto saattaa myös olla tarjottu jo toiselle hakijalle. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan asunnon. Käynnit asiakaspalvelussa tai puhelinsoitot eivät nopeuta asunnon saantia.

Ennen asuntotarjousta, tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot. Kun saat meiltä asuntotarjouksen, on sinulla 5 päivää aikaa vastata tarjoukseen. Tämän jälkeen tarjoamme asuntoa toiselle asukkaalle. Mikäli et ota tarjottua asuntoa vastaan, ilmoitathan tästä meille mahdollisimman pian. Jos tarjotussa asunnossa on meneillään remontti, ei asuntoa voi mennä katsomaan valintavaiheessa, koska emme voi taata katsojalle turvallista käyntiä asunnossa.

Sain asunnon, mitä nyt?

Jos olet ilmoittanut, että otat asunnon vastaan, on sinulla 2 viikkoa aikaa toimittaa pyydetyt liitteet, vuokravakuus sekä allekirjoittaa sopimus. Vuokravakuus on yhden tai kolmen kuukauden vuokran suuruinen.  Vuokrasopimus allekirjoitetaan toimistomme asiakaspalvelussa. Vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten tarvitset aina mukaasi henkilötodistuksen. Valtuuttaessasi toisen henkilön allekirjoittamaan sopimuksen tai noutamaan avaimen, tulee sinun antaa valtuutetulle valtakirja. Vuokrasopimus on myös mahdollista allekirjoittaa sähköisesti. Tällöin tarvitset tunnistautumista varten voimassa olevat verkkopankkitunnukset. Mikäli olet allekirjoittanut vuokrasopimuksen verkossa, ennen avaimien luovuttamista sinun tulee toimittaa meille sisäänmuuttoilmoitus. Vuokrasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen luovutamme asunnon avaimet, sekä käymme läpi muut asumiseen liittyvät asiat, kuten autopaikan ja saunavuorot.

Hae asuntoa Lohjan Vuokra-asunnoilta:

https://www.lova.fi/asukkaaksi/tayta-hakemus/