Asunnon hakeminen

Täytä sähköinen asuntohakemus huolellisesti, koska se nopeuttaa hakemuksen käsittelyä. Asuntohakemus kannattaa kohdentaa useammalle alueelle, koska alueiden rajaamisella on huomattava vaikutus asunnonsaantimahdollisuuksiin. Muista pitää hakemuksesi tiedot ajan tasalla ja ilmoittaa perhe- ja asumisolosuhteiden sekä tulojen muutoksista.

Hakemus on voimassa 90 vuorokautta, jonka aikana voit uusia hakemuksen tekemällä kotisivuillamme uuden sähköisen asuntohakemuksen, sähköpostitse asukasvalinta@nulllova.fi tai puhelimitse. Asukasvalinta käsittelee hakemuksia päivittäin. Otamme yhteyttä kun sopiva asunto löytyy.

Vuokravakuus on 1-3 kuukauden vuokran suuruinen. Luottotiedot tarkistetaan kaikilta asunnonhakijoilta. Luottotietomerkinnät eivät ole este asunnonsaannille.

Kun etsimäsi sopiva asunto löytyy, lähetämme asuntotarjouksen sähköpostilla. Saat myös tekstiviestillä ilmoituksen saapuneesta tarjouksesta. Tästä syystä on tärkeää, että yhteystietosi ovat oikein. Asuntotarjouksessa pyydämme tarvittavat liitteet sekä annamme ohjeet asuntoon tutustumisesta. Asuntotarjouksen saatuasi sinulla on muutama päivä aikaa päättää ja ilmoittaa otatko asunnon vastaan. Hyväksyttyäsi tarjouksen toimita pyydetyt liitteet asiakaspalvelumme sähköpostiin mahdollisimman pian. Sinun ei tarvitse toimittaa meille alkuperäisiä asiakirjoja. Esimerkiksi tarkkalaatuinen kuva pyydetystä liitteestä riittää. Ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista käymme läpi sopimusasiat kuten vuokravakuuden, mahdolliset liitteet, sauna- ja autopaikat.

Asuntokohteemme ovat saaneet yhteiskunnan tukea ja huomioimme sen sekä Lohjan perusturvalautakunnan vahvistamia asukasvalintaperiaatteita.

Sähköiseen asuntohakemukseen pääset alla olevasta linkistä.

Lomake avautuu uuteen ikkunaan (tai välilehteen).