Asukkaalle-osio keskittyy asukaiden palvelemiseen ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa sekä linkkejä asumiseen liittyen.

 

Tiedote 20.6.2017:

DNA:n nopeat valokuituyhteydet Lohjan Vuokra-asunnot Oy:n asukkaille

Lohjan Vuokra-asuntojen asukkaat saavat uudet nopeat kaapeli-tv ja laajakaistayhteydet. Yhtiö kilpailutti operaattorit tavoitteena parantaa asukkaidensa tv-tarjontaa ja nettiyhteyksiä. Samalla edellytettiin tarjoajilta uutta valokuituverkkoa, johon siirtyvät myös kiinteistöautomaatioyhteydet.

Kilpailutuksen voitti DNA, joka toimittaa valokuituyhteyden Lohjan Vuokra-Asuntojen kiinteistöihin vuoden 2018 alkuun mennessä. 

Asukkaana saat kaapeli-tv -palveluiden lisäksi käyttöösi 10/10Mbit/s laajakaistayhteyden. Tämä 10 Mbit/s perusnopeus sisältyy huoneiston vuokraan. Huoneistokohtaisten laajakaistaliittymien käyttöönotoista ja lisänopeuksien tilaamisesta tiedotetaan myöhemmin.

Laajakaistayhteys toteutetaan kaapelimodeemitekniikalla ja yhteyden käyttöä varten asukkaan on hankittava päätelaite (kaapelimodeemi). DNA:n tarjoamat modeemit: DNA perusmodeemi 82 €, DNA Valokuitu Plus modeemi 127 €. Kaapelimodeemin voit halutessa hankkia myös toiselta toimittajalta.  Huomioi kuitenkin, että modeemin tulee olla EuroDOCSIS 3.0 -standardin mukainen. Mikäli huoneistossa on ethernet-verkko (CAT5/CAT6), ei modeemia tarvita.  

Mahdollisen nykyisen internetyhteyden voi vaihtaa DNA Taloyhtiölaajakaistaan nykyisen operaattorin kanssa tehdyn sopimuksen päätyttyä. Jos haluat ottaa DNA Taloyhtiölaajakaistan käyttöön heti sen kytkemisen jälkeen, emme suosittele tekemään määräaikaista sopimusta internetyhteydestä jonkin toisen operaattorin kanssa. 

Valokuituyhteyksien rakentaminen käynnistyy vaiheittain kesän aikana. 

Muutoksesta tiedotetaan lisää lähiaikoina, kun sopimus on virallisesti allekirjoitettu. Huoneistokohtaisten laajakaistaliittymien käyttöönotoista, lisäpalveluista ja lisänopeuksista tiedotetaan asukkaita tarkemmin myöhemmin.

 

Perhe kotona