Sahapihan kiinteistö on Lohjan Vuokra-asuntojen tuleva asuntomessukohde Hiidensalmen rantamaisemissa vain 1,5 kilometrin päässä Lohjan keskustasta. Moderni 6-kerroksinen kerrostalo koostuu yhteensä 36 huoneistosta. Lisäksi asukkaiden yhteiskäytössä on upea kattoterassi saunaosastoineen sekä kuntosali ja pesula. Kohde on  savuton.

Sahapihan kiinteistö rakennetaan energiatehokkaasti aurinkosähköä hyödyntäen. Talo on elementtitalo, jossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja lasitetut parvekkeet. Etelän puolen ikkunoissa on auringon varjostusritilät, jotka katkaisevat auringon paistamisen sisään huoneistoon. Huoneistojen irtaimistovarastot ovat pääosin huoneiston yhteydessä. Kuukausittainen alkuvuokra on arviolta 13,40 € /asuinneliömetri. Kohteen rakentaminen alkoi 1.4.2020.

Sahapihaan pääsee tutustumaan Lohjan asuntomessuilla kesällä 2021. Asukashaku alkoi 1.4 2021.

Tutustu kohde-esitteeseen

Pdf-muotoisesta kohde-esitteestä löydät kohteeen kuvauksen, vuokratiedot, pohjapiirrokset, pihasuunnitelman ja muuta hyödyllistä tietoa. Lataa kohde-esite (esite avautuu uuteen välilehteen).

Voit hakea asukkaaksi Hiidensalmen uudiskohteeseen 1.4 2021 alkaen. Valitse sähköiseen asuntohakemukseen kaupunginosa kohtaan Uudiskohde Sahapiha 4 ja täytä hakemus huolellisesti.