Männistönkatu 7:n linjasaneeraus on määrä alkaa maalis-huhtikuun vaihteessa. Kiinteistössä uusitaan asuntojen käyttövesiputket sekä 23:n pesuhuoneen pinnat. Lisäksi taloyhtiön pesutupa kunnostetaan, saunaosaston seinä- ja kattopinnat uusitaan ja käytävien sekä yhteistilojen seinät maalataan.

Remontti etenee vaiheittain. Asunnoissa, joissa uusitaan sekä käyttövesiputket että pesuhuoneen pinnat, remontti kestää enintään noin 6-7 viikkoa per asunto. Asunnot ovat asumiskelpoisia ja asuntokeittiöiden sekä yhteisten keittiötilojen vesipisteet ovat asukkaiden käytössä koko remontin ajan. Yhteinen pesutupa ja saunaosasto remontoidaan vasta sitten, kun asuntojen pesuhuoneet on ensin saatu valmiiksi. Lisäksi asukkaille rakennetaan väliaikainen wc-tila ja yksi asunto pidetään tyhjänä koko remontin ajan. Liikuntarajoitteisille asukkaille toimitetaan siirrettäviä wc:itä, joita rakennusliike käy päivittäin tyhjentämässä. Näin kaikille asukkaille saadaan taattua riittävät wc- ja pesutilat koko saneerauksen ajaksi. Terveydellisistä syistä tilapäistä majoitusta tarvitsevat asukkaat pyritään sijoittamaan väliaikaisiin asuntoihin remontin ajaksi.

Linjasaneerauksen on määrä olla valmis loka-marraskuun tienoilla. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan asukkaille vielä hyvissä ajoin ennen remontin aloittamista. Männistönkatu 7:n kiinteistö on rakennettu vuonna 1967 ja taloyhtiössä on kaikkiaan 39 asuntoa. Linjasaneerauksen rakennuttajatehtävistä vastaa Rakennuttajapalvelu Tikkala Oy, ARK-suunnittelusta Arkkitehtitoimisto Yrjö J. Warvas Oy, LVI-suunnittelusta LVI-insinööritoimisto Rosenberg ja sähkösuunnittelusta Suunnittelutekniikka Kitula Oy.