Lohjan Vuokra-asunnot Oy (Lova) varautuu koronavirukseen

Lova suhtautuu koronavirukseen vakavasti. Seuraamme tiiviisti tapahtumien kulkua ja noudatamme viranomaisten suosituksia. Olemme ryhtyneet toimenpiteisiin ja päivittäneet sisäistä ohjeistusta tartunnan leviämisen minimoimiseksi. Teemme omalta osaltamme voitavamme tämän haasteen edessä.

Seuraavilla toimenpiteillä pyrimme suojaamaan asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja työntekijöitämme.

· Työntekijöitä, jotka ovat palanneet matkalta Suomen ulkopuolelta tai jotka ovat olleet yhteydessä jonkun kanssa, jolla on todettu olevan koronavirusinfektio, pyydetään työskentelemään kotoa seuraavan 14 päivän ajan oireista riippumatta. Myös flunssaoireiden ilmetessä on syytä jäädä etätyöhön.

· Riskiryhmään kuuluvat työtekijät keskustelevat etätyömahdollisuudesta esimiehensä kanssa.

· Toimiston asiakaspalvelu on suljettu toistaiseksi. Asuntoasiat hoituvat kotisivujemme kautta sähköisen palvelun, sähköpostin tai puhelimen välityksellä.

· Asiakastapaamiset pyritään hoitamaan ensisijaisesti sähköisten asiointikanavien kautta.

· Kaikki tapahtumat ja suuret kokoukset, jotka eivät ole kriittisiä kuten asukasneuvoston- ja asukaskokoukset suositellaan siirtämään myöhempään ajankohtaan. Asukastoiminta voi jatkua kiinteistöillä aiemmin valittujen henkilöiden toimesta oman harkintansa mukaan.

· Henkilökuntaa pyydetään harkitsemaan vapaa-ajanmatkustusta vakavasti.

Tartunnan leviämisen estäminen on meidän kaikkien tehtävä. Lova pyrkii varmistamaan häiriöttömän toiminnan kiinteistöillä myös poikkeustilanteessa. Pyydämme ymmärtäväistä suhtautumista tilanteeseen ja suosimaan etäkokousvaihtoehtoja työntekijöidemme kanssa.

Tiedotamme tilanteesta lisää tarpeen mukaan.

Ystävällisin terveisin

Veli Haukka
toimitusjohtaja

Lohjan Vuokra-asunnot Oy