Vuokrasopimuksen irtisanominen

Asunto irtisanotaan aina kirjallisesti. Vuokrasopimuksen irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä, jonka aikana vuokranantajan edustaja on vastaanottanut irtisanomisilmoituksen.

Sähköinen irtisanominen

Jos käytössäsi on verkkopankkitunnukset, voit irtisanoa vuokrasopimuksesi sähköisellä irtisanomisilmoituksella. Sähköinen irtisanominen on mahdollista Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP Pankin, S-Pankin, Säästöpankin ja Ålandsbankenin tunnuksilla. Jos vuokrasopimus on kahden henkilön nimissä, tulee sähköinen irtisanominen tehdä molempien omilla tunnuksilla 24 tunnin sisällä ensimmäistä irtisanomisilmoituksesta. Vuokrasopimuksen sähköisestä irtisanomisilmoituksesta tulee erillinen vahvistus. Jos et saa erillistä vahvistusta 3 päivän kuluessa, ota yhteyttä asiakaspalveluun 019 355 808 / vaihde tai toimisto@nulllova.fi

Autopaikkasopimus voidaan myös irtisanoa sähköisellä irtisanomisilmoituksella, jolloin molempien vastuullisen vuokralaisen tulee tehdä sähköinen irtisanominen omia tunnuksia käyttäen. Autopaikan avain tulee palauttaa Lovan toimistoon.

Sähköiseen irtisanomiseen pääset alla olevasta linkistä.

Lomake avautuu uuteen ikkunaan (tai välilehteen).

Irtisanominen lomakkeella

Jos käytössäsi ei ole pankkitunnuksia, irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti käyttämällä lomakettamme. Kirjallinen irtisanominen tulee allekirjoittaa kaikkien vuokrasopimuksen allekirjoittaneiden kanssa ja toimittaa se asiakaspalveluumme sähköpostin liitteenä toimisto@nulllova.fi, postitse tai tuoda se paikanpäälle Kauppakatu 6, 3. krs, 08100 Lohja.

Jos huoneistossa on vesimittari, niin ota vesimittarilukema ennen avaimien palauttamista ja toimita se vuokravalvontaan.

Avaimien palautus

Muuttopäivänä huoneiston avaimet tulee palauttaa vuokranantajalle. Mikäli kaikkia huoneiston avaimia ei
palauteta vuokranantaja vaihtaa lukkosarjan vuokralaisen kustannuksella.

ILOQ avaimet palautetaan Lohjan Lukkopalveluun, Laurinkatu 46.