Kirjaudu asukassivuille

Asukkaillemme on avattu oma asiointikanava

Voit tarkastella asukassivuilla omaan asumiseesi liittyviä tietoja ja tehdä asuntoon tai taloon kohdistuvia vikailmoituksia, muuttaa saunavuoroa, autopaikkaa ja ilmoittaa avaimien lisätilauksia tai katoamisia.

Asukassivujen käyttöönotto edellyttää vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Voit ottaa asukassivut käyttöön, jos sinulla on voimassa oleva vuokrasopimus Lohjan Vuokra-asunnot Oy:n omistamaan asuntoon.

Rekisteröityessäsi käyttäjäksi käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite. Tämä tulee vahvistaa tunnistautumisessa antamansa sähköpostiosoite vahvistusviestin kautta. Valitse tunnistautumiseen käytettävä pankki ja kirjaudu omilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmennuksella. Tunnuksen luonnin jälkeen sinulle lähetetään sähköpostiviesti, joka sisältää linkin tunnuksen aktivointiin. Vahvistuslinkin kautta sinut ohjataan sivulle, jossa sinun tulee syöttää sähköpostiosoite ja salasana. Vahvistuslinkki on voimassa 24 h. Jos vahvistuslinkki on vanhentunut, voit pyytää järjestelmää lähettämään uuden vahvistussähköpostin. Tunnistautumisen jälkeen antamasi sähköpostiosoite ja salasana riittävät sivuille kirjautumiseen.

Jos et omaa pankkitunnuksia, voidaan tehdä henkilökohtainen tunnistautuminen asiakaspalvelussa, jolloin sinun tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun ajanvarausta varten.