Asukkaaksi2020-11-04T15:16:46+02:00

Asukkaaksi

Voit hakea asuntoa meiltä täyttämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemus on kätevintä täyttää verkossa. Jotta voimme tarjota sinulle sopivimman asunnon, on hakemus syytä täyttää mahdollisimman huolellisesti. Asuntohakemus kannattaa kohdentaa useammalle alueelle, sillä alueiden rajaamiselle on huomattava vaikutus asunnonsaantimahdollisuuksiin. Hakemuksen lopussa olevaan ”lisätietoja” kohtaan on hyvä kertoa asunnon tarpeen syistä tarkemmin. Puutteelliset hakemukset hidastavat asunnon hankintaa. Muista pitää hakemuksesi ajan tasalla. Hakemus on voimassa 90 vuorokautta, jonka aikana voit uusia hakemuksen tekemällä uuden sähköisen asuntohakemuksen tai lähettämällä sähköpostia asukasvalinta@nulllova.fi

Hakemusten käsittely

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja tarjoamme asuntoa aina kiiretarpeen mukaisesti. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme löytäneet sinulle sopivan asunnon. Käynnit asiakaspalvelussa tai puhelinsoitot eivät nopeuta asunnon saantia.

Ennen asuntotarjousta, tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot. Kun saat meiltä asuntotarjouksen, on sinulla 5 päivää aikaa vastata tarjoukseen. Tämän jälkeen tarjoamme asuntoa toiselle asukkaalle. Mikäli et ota tarjottua asuntoa vastaan, ilmoitathan tästä meille mahdollisimman pian. Jos tarjotussa asunnossa on meneillään remontti, ei asuntoa voi mennä katsomaan valintavaiheessa, koska emme voi taata katsojalle turvallista käyntiä asunnossa.

Sain asunnon, mitä nyt?

Jos olet ilmoittanut, että otat asunnon vastaan, on sinulla asuntotarjouksen mukaisesti aikaa toimittaa pyydetyt liitteet, vuokravakuus sekä allekirjoittaa vuokrasopimus. Vuokravakuus on yhden tai kolmen kuukauden vuokran suuruinen. Vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Tällöin tarvitset tunnistautumista varten voimassa olevat verkkopankkitunnukset. Vuokrasopimus on myös mahdollista allekirjoittaa toimistomme asiakaspalvelussa. Vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten tarvitset aina mukaasi henkilötodistuksen. Valtuuttaessasi toisen henkilön allekirjoittamaan sopimuksen tai noutamaan avaimen, tulee sinun antaa valtuutetulle valtakirja. Vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä käymme läpi muita asumiseen liittyviä asioita, kuten autopaikka ja saunavuoro. Tämän jälkeen luovutamme asunnon avaimet. Huolto laittaa asukkaiden sukunimet oveen, postilaatikkoon ja asukastauluun, joten halutessasi sinun tulee ilmoittaa Lovan asiakaspalveluun, jos et halua sukunimeä esille näihin paikkoihin.

Hae asuntoa Lohjan Vuokra-asunnoilta

Tutustu vuokrakohteisiimme kartalla

Nuoripari suunnittelee sisustusta
Go to Top