Asukkaaksi

Asukkaaksi2023-08-14T15:15:56+03:00

Asukkaaksi

Voit hakea asuntoa meiltä täyttämällä asuntohakemuksen. Asuntohakemus on kätevintä täyttää verkossa. Jotta voimme tarjota sinulle sopivimman asunnon, on hakemus syytä täyttää mahdollisimman huolellisesti. Keskustan, Nummentaustan ja Ojamon alueiden pienten asuntojen kysytä on jatkuvasti tarjontaa suurempi. Siksi asuntohakemus kannattaa kohdentaa useammalle alueelle, sillä alueiden rajaamiselle on huomattava vaikutus asunnonsaantimahdollisuuksiin. Hakemuksen lopussa olevaan ”lisätietoja” kohtaan on hyvä kertoa asunnon tarpeen syistä tarkemmin. Puutteelliset hakemukset hidastavat asunnon hankintaa. Muista pitää hakemuksesi ajan tasalla. Hakemus on voimassa 90 vuorokautta, jonka aikana voit uusia hakemuksen tekemällä uuden sähköisen asuntohakemuksen tai lähettämällä sähköpostia asukasvalinta@nulllova.fi

Hakemusten käsittely

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja tarjoamme asuntoa aina kiiretarpeen mukaisesti. Otamme sinuun yhteyttä heti, jos löydämme sinulle sopivan asunnon. Käynnit asiakaspalvelussa tai puhelinsoitot eivät nopeuta asunnon saantia.

Ennen asuntotarjousta, tarkistamme aina asiakkaan luottotiedot. Kun saat meiltä asuntotarjouksen, on sinulla 5 päivää aikaa vastata tarjoukseen. Tämän jälkeen tarjoamme asuntoa toiselle asukkaalle. Mikäli et ota tarjottua asuntoa vastaan, ilmoitathan tästä meille mahdollisimman pian.

Jos tarjotussa asunnossa on meneillään remontti, tulee huoneistossa käynti sopia isännöitsijän kanssa.

Asuntojen pohjakuvat löytyvät kotisivujemme etusivulta, tutustu kohteisiin, kohteen lisätietoja ja huoneistotyypin alta. Kaikista asunnoista ei ole saatavissa pohjakuvia.

Sain asunnon, mitä nyt?

Jos olet ilmoittanut, että otat asunnon vastaan, on sinulla asuntotarjouksen mukaisesti aikaa toimittaa pyydetyt liitteet, vuokravakuus sekä allekirjoittaa vuokrasopimus. Vuokravakuus on yhden tai kolmen kuukauden vuokran suuruinen. Vuokrasopimus voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Tällöin tarvitset tunnistautumista varten voimassa olevat verkkopankkitunnukset. Vuokrasopimus on myös mahdollista allekirjoittaa toimistomme asiakaspalvelussa. Vuokrasopimuksen allekirjoittamista varten tarvitset aina mukaasi henkilötodistuksen. Valtuuttaessasi toisen henkilön allekirjoittamaan sopimuksen tai noutamaan avaimen, tulee sinun antaa valtuutetulle valtakirja. Vuokrasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä käymme läpi muita asumiseen liittyviä asioita, kuten autopaikka ja saunavuoro. Tämän jälkeen luovutamme asunnon avaimet. Huolto laittaa asukkaiden sukunimet oveen, postilaatikkoon ja asukastauluun, joten halutessasi sinun tulee ilmoittaa Lovan asiakaspalveluun, jos et halua sukunimeä esille näihin paikkoihin.

Sähkösopimus

Tee uusi sähkösopimus uuteen kotiin ajoissa.

Avaimet

Vuokrasopimukseesi on merkitty sopimuksen alkamispäivä. Tämä on se päivä, jolloin voit noutaa avaimet sovitusti toimistolta tai Lohjan Lukkopalvelusta ja muuttaa uuteen asuntoosi. Avaimia noudettaessa tulee esittää henkilöllisyystodistus ja kuitata avaimet vastaanotetuksi. Avaimet myös palautetaan  vuokrasuhteen päättyessä sinne, mistä ne on noudettu.

Hae asuntoa Lohjan Vuokra-asunnoilta

Tutustu vuokrakohteisiimme kartalla

Nuoripari suunnittelee sisustusta
Go to Top