Lohjan Vuokra-asunnot Oy on ottanut käyttöön asuntovaihtopörssin sisäisille vaihtajille. Asuntovaihtopörssi on tarkoitettu kaikille Lohjan Vuokra-asunnot Oy:n asukkaille, jotka haluavat vaihtaa asuntoa keskenään. Voit tarkastella asunnonvaihtoilmoituksia ja jättää oman vaihtoilmoituksen asunnonvaihtoilmoitukset -sivulla. Ilmoitukset julkaistaan ja niitä voi seurata ainoastaan kyseisellä asunnonvaihtoilmoitukset -sivulla.

Jotta löytäisit toiveitasi vastaavan asunnon, täytäthän asunnonvaihtoilmoituslomakkeen mahdollisimman huolellisesti. Tärkeitä ja pakollisia tietoja ovat asunnon sijainti, asuntotyyppi, asunnon pinta-ala, huoneiden lukumäärä sekä vuokran suuruus. Lisätietoja-kohdassa voit ilmoittaa muut oleelliset asiat, esimerkiksi jos taloyhtiössäsi on hissi tai huoneistossasi sauna. Kerro myös minkälaisia toiveita sinulla on vaihdossa etsimäsi asunnon sijainnin, koon, tyypin tai vuokran suhteen. Pidäthän kuitenkin ilmoituksesi ytimekkäänä. Asunnonvaihtoilmoitukset -sivuilla on esimerkki-ilmoitus, josta voit katsoa mallia oman ilmoituksesi laadintaan.

Tarkistamme jokaisen ilmoituksen tiedot ja teemme tarvittaessa muutoksia ennen ilmoituksen julkaisua. Vaihtoilmoitukset ovat voimassa 3 kuukautta.

Katso asunnonvaihtoilmoituksia ja jätä oma ilmoituksesi