Asukasneuvosto kokoontui Lohjan kirjastolla 15.11. klo 17.30. Kokous ei ollut päätösvaltainen liian pienen asukkaiden osallistujamäärän vuoksi. Kokous oli näin ollen tiedotustilaisuus koskien vuoden 2023 talousarviota ja keväistä asukastyytyväisyyskyselyä, josta tässä joitakin poimintoja. Kyselyn toteutti Tutkimustalo Feelback.

Asukastyytyväisyyskyselyn vastausprosentti oli 23, vastauksia saatiin 185 kpl. Vastaajissa korostuvat Ojamon, keskustan ja Nummentaustan alueiden kerrostaloasukkaat.

Lohjan vuokra-asunnot saa hyvät ja jopa todella hyvät yli neljän pisteen keskiarvotulokset esim. asiakaspalvelun osalta, kun korkein pistemäärä on viisi. Asuntojen sijaintia pidetään myös yli neljän pisteen arvoisena. Kehitettävää on esimerkiksi piha-alueiden siisteydessä  ja varustelussa, mutta näissäkin pisteet ovat keskiarvona yli kolme. Kokouksessa todettiin, että siisteys on myös asukkaiden ja pihoja käyttävien ihmisten vastuulla.

Olemme Lohjan vuokra-asunnoilla iloisia hyvistä kyselyn tuloksista. Kysely on tärkeä keino mitata meidän toimintaamme. Toivomme asukkailtamme aktiivisuutta asukasneuvostoon osallistumisessa ja muussakin yhteistyössä, näin voimme yhdessä kehittää asumista Lohjan vuokra-asunnoilla.